Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Misschien ken je de tekst al vanbinnen en van buiten. Misschien zou je er graag wat meer bij stilstaan op een nieuwe manier. Dan is deze kleurplaat wellicht wat voor jou; print hem uit, pak je potloden / pennen / verf / stiften erbij en ga aan de slag.

Is kleuren niet je ding, maar wil je de tekst wel graag wat vaker onder ogen komen? Print de boekenlegger versie via de knop hieronder en stop die bijvoorbeeld in het boek dat je nu aan het lezen bent / je bijbel / je agenda.

Geen printer in de buurt om de kleurplaat te printen?

Geen nood, stuur me een mailtje met je adres en hoeveel kleurplaten je wilt en ik print de kleurplaat voor je en stuur hem op.

Je betaalt alleen eventuele verzending. Klik om een mailtje te sturen op de contact knop hieronder (die stuurt je door naar een contactformulier), of stuur een mailtje naar info@siebenmedicalart.nl

Wist je dat er nóg een gratis bijbelse kleurplaat beschikbaar is? Scroll verder naar beneden om de kleurplaat die je hieronder ziet gratis te downloaden.