Proefschrift omslag illustraties en ontwerp

Na jaren hard werken is het tijd om je scriptie in een mooi jasje te steken. Ik help je er graag bij! ​​​​​​​Het omslag ontwerp van een proefschrift is het eerste wat mensen zien. Het vertelt de lezer waar het boek over gaat en zet de toon voor het lezen. Het kan nieuwsgierigheid opwekken en lezers prikkelen om in een onderwerp te duiken. Jouw scriptie verdient een in het oog springend en persoonlijk omslag ontwerp. Een bijpassende bladwijzer, uitnodiging en de stellingen pagina kunnen ook worden ontworpen, evenals bijpassende kunstafdrukken die geweldige cadeaus of herinnering aan een bijzondere tijd en een prachtige prestatie zijn. 

 

Werkwijze

Elk project begint met het bespreken van jouw wensen, eventuele ideeën en voorkeuren voor het ontwerp van je proefschriftomslag in een virtuele meeting.

Vanuit de verschillende ideeën die tijdens of na het kennismakingsgesprek zijn ontstaan bedenk ik een concept. Met jouw feedback werk ik het concept vervolgens uit tot ruwe schets voor de omslag en bijbehorende boekenlegger. Op dat punt in het proces kan alles nog aangepast worden en ik ontvang graag van jou feedback op de schets; zo weten we zeker dat we op één lijn zitten voor het ontwerp, en in welke richting het verder ontwikkeld kan worden. Jouw feedback op de schets verwerk ik en het ontwerp wordt verder uitgewerkt tot een eerste ruwe versie van je proefschrift omslag. Ook op deze eerste ruwe versie kun je feedback geven, dit keer ligt de focus op de details. En er is een extra feedbackronde voor eventuele aanpassingen naar aanleiding van de proefdruk. Afhankelijk van de complexiteit van het project kunnen er meer revisierondes aan de tijdlijn worden toegevoegd.

 

Tarief

Het basispakket bestaat uit het ontwerp voor je proefschriftomslag en de bijbehorende boekenlegger. Daarvoor hanteer ik een standaard tarief van €545,- incl. btw. Als je extra's wilt aanschaffen, zoals het ontwerp van een extra uitnodiging, powerpoint template, hoofdstukpagina illustraties, illustraties voor het binnenwerk of kunstprints van (een deel van) je ontwerp, worden die kosten bij het standaard tarief opgeteld  Ik ga graag met je in gesprek over je ideeën en wensen voor je proefschrift omslag. Een vrijblijvende virtuele kennismakingsafspraak is natuurlijk gratis.

 

Zij gingen je voor...

Meer dan 5 sterren waard! Anna zit boordevol creativiteit en maakt prachtige illustraties! Ze stemt een goede en realistische planning met je af, staat open voor feedback en houdt je goed op de hoogte over de voortgang. Reageert snel op de mail en geen vraag is teveel. Enthousiast en vriendelijk! 

Simone Paulis, docent Hbo verpleegkunde bij Hogeschool Arnhem en Nijmegen

 

Anna was tijdens het hele proces erg vriendelijk en ik kon altijd vertrouwen op een snelle reactie. Ik ben erg trots op het eindresultaat. Als je een illustrator nodig hebt, zou ik Anna zeker aanbevelen. 

Rosaly Anne Buiten, Cardioloog in opleiding, MD/PhD, Medisch Spectrum Twente

 

Tijdens het proces kon ik altijd rekenen op goede input, geweldige ideeën en snelle en vriendelijke communicatie. Het resultaat is absoluut geweldig en alles waar ik op hoopte. Het past perfect bij mijn onderzoek en mij als persoon. Ik kan het werken met Anna absoluut aanbevelen; iedereen die een (medische) illustrator nodig heeft, hoeft niet verder te zoeken!

Inge Bootsma, MD/PhD, huisarts in opleiding

 

Frequently Asked Questions:

Wanneer moet ik contact opnemen?

Van het kennismakingsgesprek tot de drukklare bestanden zit een heel proces. Een rekenvoorbeeld:

Vier tot zes weken voor je gaat promoveren, verstuur je jouw proefschriften. Reken dat de drukker vier weken nodig heeft om die proefschriften te drukken, dus tien weken voor je promotiedatum bezorg je hem je bestanden. Het ontwerpen en drukklaar maken van je proefschrift kost mij 1 a 2 maanden.  

Om er zeker van te zijn dat er een plekje voor je is in de planning raad ik je daarom aan om vier maanden voor je indiendatum contact met mij te zoeken. 

Doe je ook het binnenwerk van mijn proefschrift?

De opmaak van het binnenwerk kan ik niet voor je doen, maar ik kan wel illustraties voor je maken voor de hoofdstukpagina's of medische illustraties voor het binnenwerk maken.

Ik vind het design zo mooi en wil het graag ergens anders voor gebruiken. Mag dat?

Mijn ontwerp is enkel voor je proefschrift bedoeld. Wil je het ook voor iets anders gebruiken, dan kunnen we daar een nieuwe prijsafspraak over maken.

Je stijl spreekt mij aan, maar 'mijn ontwerp' zit er niet tussen.

Dat is helemaal normaal. Ik ontwerp je cover gebaseerd op jouw onderzoek en je persoonlijkheid, voorkeuren en ideeën. We beginnen met een leeg canvas voor je ontwerp, dus dat komt helemaal goed!

Hoe kan ik jou helpen?

Vertel me je ideeën en wensen, ik steek jouw onderzoek graag in het jasje dat het verdient!