Originele kerstkaarten

Gepubliceerd op 8 september 2023 om 12:00

 

Op zoek naar schattige en originele kerstkaarten om dit jaar te versturen? Zoek niet verder! Ik heb kerstkaarten toegevoegd aan de winkel, allemaal met levendige kleuren en schattige illustraties.


Wat dacht je van dit stel schattige honden? De perfecte kaart om naar een hondenliefhebber te sturen of om in te lijsten als kerstversiering. Digitaal getekend en gedrukt op dik A6 papier van hoge kwaliteit met een matte afwerking. De kaart wordt geleverd met een rode envelop. Deze kerstkaart zal zeker een glimlach op je gezicht toveren!

 

... Oh deer!

Meer cuteness! Een schattige A6-kaart om je dierbaren fijne feestdagen te wensen! Had ik al gezegd dat alle kerstkaarten worden geleverd met mooie rode enveloppen?

 

Joy to the world!

Vreugde voor de wereld! Deze levendige en gebloemde kerstkaart is een hoogwaardige A6-afdruk op dik karton op basis van een digitale tekening. Het wordt geleverd met een rode A6 envelop én een schattige bijpassende sticker. Een mooie manier om je dierbaren fijne kerstdagen, fijne feestdagen en een prachtig nieuw jaar te wensen.​​

 

 

Fijne feestdagen!

Een schattige en kleurrijke kaart die gegarandeerd een lach tovert op het gezicht van de ontvanger. Losjes gebaseerd op mijn eigen hond Sjors. De kaart wordt geleverd met envelop en sluitzegel sticker.

 

Omdat deze woordspeling natuurlijk niet mag worden verspild. En dinosaurussen zijn geweldig. Deze kerstkaart is gebaseerd op een digitale tekening en gedrukt met hoogwaardige inkt op dik karton met een matte afwerking. De kerstkaart wordt geleverd met een rode envelop. Prettige feestdagen!
Klik op de afbeelding om te shoppen.

 

Wil je deze kerst een heel bijzonder en uniek kunstwerk cadeau doen? Ik neem graag commissies aan. Laten we praten!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.